Μεγάλη Προσφορά στα Βιβλία του Δημήτρη Νάτση

Ένα πλήρες έργο στα Αρχαία Γ΄ Λυκείου όσον αφορά τον Φάκελο Υλικού (1230 σελίδες) και το Αδίδακτο κείμενο (900 σελίδες).

Όσον αφορά τον Φάκελο Υλικού είναι 4 τόμοι, με μεταφράσεις, λεξιλογικές και ερμηνευτικές αναλύσεις εκτενέστατες, ερωτήσεις ποικίλες ερμηνευτικές και λεξιλογικές και με 2 τόμους κριτηρίων για κάθε διδακτική και για συνδυασμό διδακτικών ενοτήτων.

Όσον αφορά το Αδίδακτο κείμενο είναι 3 τόμοι, το ένα δίτομο Διδακτική Αρχαίων-Κριτήρια στο Αδίδακτο κείμενο, με εισαγωγικό σημείωμα, μεταφραστική-νοηματική ερώτηση, ερωτήσεις γραμματικής, ερωτήσεις συντακτικού, εστιάζοντας σε κάθε συντακτικό φαινόμενο στην δομή πρότασης και στην δομή περιόδου, μετασχηματισμούς, ασκήσεις για την δομολειτουργική του κειμένου, περιέχοντας θεωρία συντακτικού και κριτήρια επ’ ακριβώς για τις πανελλαδικές. Ο τελευταίος τόμος περιέχει αναλυτική σύνταξη των κειμένων.  

ΔΕΙΓΜΑ : ΦΑΚΕΛΟΣ ΥΛΙΚΟΥ – ΤΟΜΟΣ Α΄

ΔΕΙΓΜΑ : ΦΑΚΕΛΟΣ ΥΛΙΚΟΥ – ΤΟΜΟΣ B΄

ΔΕΙΓΜΑ : ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΥΛΙΚΟΥ – ΤΟΜΟΣ Α΄

ΔΕΙΓΜΑ : ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΥΛΙΚΟΥ – ΤΟΜΟΣ Β΄

ΔΕΙΓΜΑ : ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ – ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΑΔΙΔΑΚΤΟ (ΔΟΜΗ ΠΡΟΤΑΣΗΣ) – ΤΟΜΟΣ Α΄

ΔΕΙΓΜΑ : ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ – ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΑΔΙΔΑΚΤΟ (ΔΟΜΗ ΠΕΡΙΟΔΟΥ) – ΤΟΜΟΣ Β΄

ΔΕΙΓΜΑ : ΘΕΜΑΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ (ΠΛΗΡΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗ)

Το Παιδεία Online εξασφάλισε έκπτωση 30% σε όλα τα βιβλία μεμονωμένα ή συνολικά! Όσοι παραγγείλουν το σύνολο των βιβλίων εκτός από την έκπτωση 30%, δηλαδή από 154 ευρώ > 90 ευρώ, θα πάρουν ΔΩΡΕΑΝ τα βιβλία ηλεκτρονικής μορφής και επιπλέον δώρο κωδικό για την LEXIGRAM !

Καντε την παραγγελία σας τηλεφωνικά στον συγγραφέα ή τους συνεργάτες του στα τηλέφωνα : 6956606596, 2106544033, 2104945323 ή στο email : natsisd@gmail.com ή στο facebook Δημήτρης Νάτσης

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια