Online Διαγώνισμα Προσομοίωσης Πανελλαδικών Νεοελ. Γλώσσας και Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών


Online Διαγωνίσματα Προσομοίωσης Πανελλαδικών 2019-2020 

Για όσους έχουν περάσει από την διαδικασία των πανελληνίων εξετάσεων ως μαθητές, είναι γνωστό ότι η εξέταση ενός μαθήματος με αυτό το σύστημα είναι πολύ ιδιαίτερη και δεν έχει καμία σχέση με τις εξετάσεις ή τα διαγωνίσματα εντός του σχολείου. Οι μαθητές λοιπόν που καλούνται να γράψουν στις πανελλήνιες δεν είναι σε πολλές περιπτώσεις εξοικειωμένοι με τις απαιτήσεις, την δυσκολία και τον τρόπο που αντιμετωπίζουν ένα γραπτό οι βαθμολογητές.

Το i-Εκπαίδευση σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΜΕ “Αλκιμο” έχοντας πάντα μέριμνα να βοηθήσει μαθητές, όπου κι αν βρίσκονται και να καλύψει το «χάσμα» μεταξύ των μαθητών μεγάλων αστικών κέντρων και επαρχίας, διοργανώνει εξετάσεις προσομοίωσης πανελληνίων online για τα μαθήματα της Νεοελ. Γλώσσας – Λογοτεχνίας και όλων των μαθημάτων του Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών.

Πώς θα γίνει η εξέταση;

Οι μαθητές κάνουν την εγγραφή τους επιλέγοντας μάθημα και τις διαθέσιμες ημέρες και ώρες. Ο μαθητής θα λάβει ένα ενημερωτικό email με έναν σύνδεσμο (link) από την πλατφόρμα μας όπου θα μπορεί να συνδεθεί την προκαθορισμένη ημέρα και ώρα. Παράλληλα στέλνονται και τα θέματα της εξέτασης. Η εξέταση γίνεται διαδικτυακά από τον χώρο σας με την χρήση υπολογιστή, τάμπλετ ή και smartphone. Η διάρκεια της κάθε εξέτασης είναι 3 ώρες, πάνω σε θέματα της ύλης του αντίστοιχου μαθήματος. Η δομή των θεμάτων ακολουθεί τις οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας, σύμφωνα με το Νέο Σύστημα Εξετάσεων. Ο μαθητής παραλαμβάνει ηλεκτρονικά τα θέματα στην αρχή της εξέτασης και ξεκινάει να δίνει τις απαντήσεις στο τετράδιό του. Μόλις ολοκληρώσει τις απαντήσεις του σκανάρει ή φωτογραφίζει τις σελίδες του τετραδίου του και στέλνει τις εικόνες με email στο info@iekpaideysi.gr μαζί με το ονοματεπώνυμό του κι ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες εδώ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια