Προσφορά του Παιδεία Online για τα βιβλία του Δημήτρη Νάτση σε Ηλεκτρονική Μορφή


Ο φιλόλογος συγγραφέας
 Νάτσης Δημήτρης δεν χρειάζεται συστάσεις, το πολύχρονο έργο του και η προσφορά του στις Κλασσικές Σπουδές είναι γνωστές, ενώ τα βοηθήματα που έχει εκδώσει αποτελούν πολύτιμη βοήθεια για παρα πολλούς φιλολόγους στην καθημερινή τους διδασκαλία.

Λόγω των έκτακτων συνθηκών της πανδημίας και της τηλε-εκπαίδευσης το Παιδεία Online σας παρουσιάζει την ηλεκτρονική έκδοση των βιβλίων του Δημήτρη Νάτση που μπορούν εύκολα να χρησιμοποιηθούν στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση στην καθημερινή διδασκαλία.

Επιπλέον, οι πρώτοι 10 που θα παραγγείλουν τουλάχιστον 2 από τα προτεινόμενα βιβλία θα λάβουν ΔΩΡΕΑΝ κωδικό για ετήσια πρόσβαση σε όλα τα λεξικά της Lexigram

Ο Φάκελος υλικού αρχαίων Γ΄ Λυκείου σε ηλεκτρονική μορφή (340 σελίδες) έρχεται να βοηθήσει επαρκώς τους συναδέλφους και τους μαθητές στην διδασκαλία του διδαγμένου κειμένου, τόσο στην περίοδο της καραντίνας όσο και όταν ανοίξει το απαγορευτικό. Είναι εμπλουτισμένη σε σχέση με την περσινή και, όπως πολλοί γνωρίζετε, τα κριτήρια είναι πηγή έμπνευσης και για τις επιτροπές των πανελλαδικών.

Επίσης, όσοι ενδιαφέρονται για τον Φάκελο Υλικού σε Ηλεκτρονική Μορφή που συνέταξε ο συγγραφέας μπορούν να δουν ένα δείγμα στον παρακάτω σύνδεσμο:

Φάκελος Υλικού σε Ηλεκτρονική Μορφή (Δείγμα)




Ο Λυσίας  ὑπὲρ Μαντιθέου  είναι διαμορφωμένος με βάση τον νέο τρόπο εξέτασης. Παρέχει επίσης και θέματα από την παλιά τράπεζα θεμάτων και των πανελληνίων της Β΄ Λυκείου, προσαρμοσμένα όμως στον νέο τρόπο εξέτασης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν ακόμη δείγμα του λόγου στον παρακάτω σύνδεσμο:

Λυσίας  ὑπὲρ Μαντιθέου σε Ηλεκτρονική Μορφή



 

 


 

Η Θεματογραφία αδίδακτων κειμένων Αρχαίων Β΄- Γ΄ Λυκείου, εμπλουτισμένη σε σχέση με πέρυσι, καλύπτει κάθε πτυχή του νέου συστήματος και προεκτείνεται σε ποικίλα δεδομένα και μορφές του αρχαιοελληνικού λόγου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν ακόμη δείγμα της Θεματογραφίας στον παρακάτω σύνδεσμο:

Θεματογραφία Αρχαίων Ελληνικών Β & Γ Λυκείου σε Ηλεκτρονική Μορφή

 

 

 

 

Ασκησιολόγιο Συντακτικού - Γραμματικής Αρχαίων Ελληνικών σε Ηλεκτρονική Μορφή
Το τυπολόγιο ασκήσεων Συντακτικού-Γραμματικής βρίσκεται προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις των αλλαγών εδώ και 2 έτη, ώστε να μπορεί ο μαθητής να επεξεργαστεί ορθώς τα ζητούμενα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν δείγμα του έργου στον παρακάτω σύνδεσμο:

Ασκησιολόγιο Συντακτικού – Γραμματικής Αρχαίων Ελληνικών σε Ηλεκτρονική Μορφή

 

 

 

 

Κόστος απόκτησης

Ο Φάκελος στοιχίζει 12 ευρώ.
Ο Λυσίας στοιχίζει 10 ευρώ.
Η Θεματογραφία στοιχίζει 10 ευρώ.
Το τυπολόγιο στοιχίζει 8 ευρώ. 
Σε περίπτωση παραγγελίας όλων από 40 ευρώ > 35 ευρώ. 

Επιπλέον, όσοι παραγγείλουν έστω τα δύο από τα τέσσερα προτεινόμενα βιβλία θα έχουν ΔΩΡΕΑΝ κωδικό πρόσβασης σε όλα τα λεξικά της Lexigram για ένα χρόνο! 

Για την απόκτηση οποιουδήποτε βιβλίου του συγγραφέα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν μέσω e-mail στο “natsisd@gmail.com” ή στην σελίδα στο facebook “Δημήτρης Νάτσης” ή τηλεφωνικά στα:  6956606596, 6977918138, 2106544033.

Πληρωμή στους κάτωθι λογαριασμούς :

Attica Bank : GR8701602660000000057761873 (Νάτσης Δημήτρης)

Peiraios : GR6301717630006763141866724 (Θάλεια Σπυράτου)

ή και μέσω αντικαταβολής για τα της έντυπης μορφής.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια